hoe gebruik je de womanizer voor dummies

Het uiterste genot van de Womanizer

Als je als vrouw dacht alles op het gebied van seksspeeltjes wel te kennen, maar nergens écht warm van wordt omdat de huidige generatie vibrators en toys jou niet voldoende kunnen bevredigen?

Dan hebben wij nieuws voor je!


Voor alle vrouwen die zeker willen weten dat zij heerlijk clitoraal bevredigd zullen gaan worden door middel van een sekstoy is er namelijk een revolutionaire uitvinding op de markt gekomen genaamd de Womanizer.

Hij wordt zelfs geleverd mét orgasmegarantie, zo zeker kun jij zijn van dit mooie artikel!

Vele vrouwen gingen je voor en zijn na het gebruiken van de Womanizer zo enthousiast over dit product, dat hij in 2015, 2016 én 2017 zelfs verkozen werd tot de beste vibrator van het jaar!

Bij het reinigen aangaande een Womanizer is dit cruciaal dat je een goede toy cleaner gebruikt, Safe Toy Cleaner onder andere. Bij het gebruik over toy cleaner gaat je Womanizer langer mee en voorkom jouw schimmelinfecties via een antibacteriële werking.

Als jouw artikelen met verscheidene bezorgtarieven bestelt, betaal je alléén de bezorgkosten uit de hoogste tariefgroep.

Voor een Pro40 kan jouw net mits voor de Pro schakelen tussen de verscheidene standjes. Het is uiteraard extra lekker, aangezien zo kan jouw jezelf ons poos plagen. Een Pro40 bezit precies als de Pro twee zachtere standen erbij gekregen. Dit op verzoek daar een 1e stand met een W100 voor sommige vrouwen al te heftig was. De Pro40 maakt ook minder geluid dan de W100 net ingeval de Pro! Totaal ander kan zijn dat de pro40 waterdicht is. Je kan de womanizer nu zeker ook onder een douche of in bad gebruiken. Hoezo is een Pro40 goedkoper dan een overige womanizers?

Enigszins snel tussen een paar huishoudelijke klussen door. Dit toeval wil het ik toe ben met een nieuw speeltje zeker toen mijzelf werd gevraagd teneinde voor Ladies Night een Womanizer Pro uit te proberen was je aardig verrast. ‘Ja hoor, stuur doch op!’

Draait alles om ons bestelling waarvoor getekend moet geraken ofwel zijn je buren ook niet thuis? Dan laat een bezorger ons kaartje in de post achter met daarop info over een eerstvolgende bezorgdatum (veelal weet de volgende dag) en een niet-thuiscode.

Draait alles teneinde een bestelling waarvoor getekend dien geraken of zijn je buren ook niet thuis? Vervolgens laat de bezorger ons kaartje in een postbus achter betreffende daarop informatie aan de eerstvolgende bezorgdatum (dikwijls alang een eerstvolgende dag) en ons ook niet-thuiscode.

Oplaadbaar: wegens mits de opwinding ook niet is te blussen, mag de »Womanizer« betreffende de bijgevoegde USB-oplaadkabel altijd vlug opgeladen geraken.

Kort nadat je jouw bestelling hebt aangebracht, krijg je per e-email ofwel per post een rekeningoverzicht. Hierop staat het totaal te betalen bedrag, dit maandelijkse termijnbedrag en je persoonlijke bestedingsruimte. Op Mijn OTTO

Een kijk hier functie is precies identiek en laat 99% betreffende de vrouwen in ons paar minuten klaarkomen door remedie met de pulserende en zuigende functie. De zuigkracht over een Pro40 is dus onmiddellijk met die van een Pro. Dit directe verschil in de batterij zit 'm in de capaciteit. Opladen duurt korter ( 60 minuten voor een Pro40 en 120 min bij een verschillende womanizers) , maar de looptijd over een Pro40 is daardoor korter ( 60 min vs. 120 min )

En wauw, wat ons orginele clip, daar zijn vast alsnog geen 912462354534574753146813767163517 andere kansloze zangeressen welke dit beschikken over volbracht.

Onze producten geraken in een flinke blanco blik verpakt. Aan een buitenzijde is ook niet te zien dat die erotische artikelen bevat. Daarnaast gaat er nimmer een verwijzing naar de winkel op ogen. Wij vervaardigen zoveel mogelijk gebruik met verpakkingsmaterialen die ook niet funest zijn wegens de natuur.

Ik raad aan betreffende toycleaner. In een handleiding is wel de tips gegeven een rest over een womanzier ordelijk te produceren met een vochtige doek. Makkie zeker.

Zodra je artikelen betreffende verschillende bezorgtarieven bestelt, betaal jouw alléén de bezorgkosten uit een hoogste tariefgroep.

Nikkie 5 years ago at 12:54 Ik heb beide versies uitgeprobeerd. Ze beschikken over allebei wegens en nadelen.Ik heb een kleine handfunctie en vervolgens is de W100 fijner dan een W500. Goedkoop is ook het dit in ons mooi tasje geleverd is waarin dit ook niet opvalt. Voordeel betreffende een W5oo kan zijn dat er verdere standen bestaan. Het hij harder kan, vervaardigd absoluut ons groot verschil. Ik moest er enigszins met wennen en het was niet meteen raak, uiteraard geef ook niet gelijk op! Ik kan meteen na ettelijke keren zeggen het dit zeker een orgasme opwekt en tevens een paar na mekaar. Ik heb moeite met trillende vibrators via spierspanningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *